Explore Outdoor 2019

Återigen dags för ett besök på ”den gamla äventyrsmässan” som ju bytt namn till Explore Outdoor och inte riktigt är så äventyrlig längre. Den visar sig vara än mindre än vid senaste besöket häromåret. Inte alls mycket grejer faktiskt, men en rätt stor bildutställning och några trevliga föreläsningar/workshops fanns det iallafall. Alltihop i den lilla nedsänkta B-hallen i mitten av Älvsjömässan. Eller Stockholmsmässan som det numera heter.

Ett par föreläsningar/workshops hanns med: ”Fotografera street” med Marcus Johansson och ”Fotografera landskap” med Patrik Norlin.

Marcus Johansson
Patrik Norlin

Lyckades tappa bort dom andra när vi skulle ut och testa inomhus street-photo, lätt hänt när man hittar en glad tant från Madeira som bjuder på vin!

Glad tant från Madeira
Även små människor blir trötta

Efter några timmars besök så lockade en liten fin skinngrupp i ett hörn. Gammal TV, fotbollsspel och lite vintage-prylar. Slår mej ned och bläddrar bland dagens bilder. Dyker upp tjejer hela tiden och spelar fotbollsspel. Några av dom visar sig jobba på mässan och tycker jag ska komma på nästa veckas mässa ”MALT, MAT & DESTILLAT Ett event för dig som älskar drycker, provningar och kanske en cigarr i avslappnad miljö.”. Här snackar vi hipster-mässa! För det är ju ändå i deras reklam-monter jag sitter . . jag som tyckte det var en så fin viloplats! Men dom var trevliga ändå.

Och glada!

Lämna ett svar