Klubbmästerskap och Julfest 2016

Den 9 december 2016 träffades 20 av klubbens medlemmar till det årliga Klubbmästerskapet (KM), samt ett härligt gott julbord med olika sorters julmat, vilket Lena Enehjelm och Agneta Nordin lagat till.  Vädret liknade en regnig mörk höstkväll, med några plusgrader, vilket i och för sig var bra, för ingen blev hindrad av vädret för att ta sig till klubblokalen.

Domare det här året var Holmen Papers fotoklubb, där ett flertal av medlemmarna deltagit i bedömningarna. Två av medlemmarna och domarna, Tapani och Lasse, var med och genomförde presentationen av resultatet, redogjorde för bedömningarna och gav både ris och ros till bilderna. Gruppen hade gjort ett väldigt gott arbete och presentationen genomfördes med stor professionalism.

I klubbmästerskapet finns tre klasser att lämna bilder till, för år 2016 var det en fri klass digitalt, en tema klass påsikt, där temat för året var ”Nära”, samt en tema klass påsikt, fri kollektion.  Bedömning och poäng som domarna gav till deltagarna innebar att följande var vinnarna i 2016 års KM:
Resultat Fria klassen digitalt

  1. Gert Eliasson
  2. Gert Eliasson
  3. Lena Enehjelm

Resultat Tema-klassen påsikt tema ”Nära”

  1. Anders Tjäder
  2. Harriet Corper
  3. Anders Lönn

Resultat Tema-klassen påsikt fritt tema

  1. Anders Tjäder
  2. Lena Enehjelm
  3. Harriet Corper

Årets klubbmästare 2016 blev:

Lena Enehjelm – ett stort GRATTIS till Lena!

Alla vinnarna erhöll diplom, samt ett pris i form av en bok till 1:a pristagarna och klubbmästaren.

Efter att tävlingsresultatet presenterats och prisdelningen avslutats, var det dags för att ge sig på det uppdukade julbordet. Det mesta av allt det goda tog slut, de flesta backade för att ta mer av alla godsakerna.

Det blev en trevlig och uppsluppen kväll, med mycket mat, dryck och prat, vilket var en härlig avslutning på 2016 års aktiviteter i Söderköpings Fotoförening.

 

1:a plats Digitalt, Fotograf Gert Eliasson

 

2:a plats Digitalt, Fotograf Gert Eliasson

 

Spara

Spara