Månadsmöte november

Minnesanteckningar från SFF månadsmöte 5 oktober 2021

Mötet hölls i CoOffice lokal i Söderköping, 16 medlemmar deltog.

Yvonne, ordföranden, öppnade mötet och välkomnade även vår domare, Linus som var med vid uppstart av mötet.

Medlemmar som hade förberett och tagit med bilder till årets KM, lämnade dessa och även kuvert med bildens beteckning och eget namn, vilket ska användas i sammanställning efter domarens bedömning.

Ordföranden gav lite förhandsinformation om årets julfest och julbuffé, vilket i vanlig ordning kommer ske i samband med förkunnandet om resultatet från årets KM. Mer information och formell inbjudan, med uppmaning till anmälan, kommer skickas ut i god tid före JULFESTEN!

Förtäring under kvällens möte var även denna gång kaffe/te och bulle, vilket betalas med 40 kr/person från var och en av deltagarna.

Vid fikat visade medlemmar upp sina bilder, 10 personer hade med bilder den här gången och det är intressant att se olika typer av bild-motiv, kompositionen, ljussättning, beskärning som gjorts, om bilden blivit redigerad i något program osv. Många fina bilder visades under mötet!

Därefter visade ordföranden på några avsnitt från Moderskeppets utbildningar, gällande komposition, vi fick många tänkvärda tips att använda vid kommande fotografering.

Efter lite prat och skratt avslutades novemberkvällens möte!

Vid pennan

Britt-Inger Eliasson